Slik blir du med i Brodd!

Møt på trening

Alle barn født i årene 2014,2013,2012 kan møte opp på trening uten å ta kontakt på forhånd, men vi ber foresatte følge barna til trening. Treningstidene er i 2018:
2013/2014: mandag kl 1730
2012: onsdager kl 1730

Finn foreldrerolle

I Brodd er vi avhengige av at foreldre bidrar. Enten som trenere, som lagledere, som sosialministere eller som dugnadsarbeidere. Eller kanskje du kan bidra inn i styret, i markedsarbeid eller lignende? 
Finn den rollen som passer deg best!


Følg opp barnet

De aller fleste barna har med seg voksne til og fra trening. Det er viktig. Både for at barnet skal kjenne trygghet på trening, men også for at du som voksen skal skape et felleskap i klubben.
Vårt klubbhus er åpent hver kveld, og tilbyr blant annet gratis treningsrom.

Gratis kontingent

Medlemskontingenten for barn i Brodd er i 2018 på kr 1500. For spillere født 2012,2013,2014 sendes imidlertid faktura direkte til klubbens kasserer som betaler den for deg. Du ser aldri regningen fra oss

Fortsatt dugnad

Dere slipper ikke unna dugnad som foreldre. Ikke fordi vi klør etter å ta inn det tapte i inntekter, men fordi det er en viktig del av vår virksomhet. At alle bidrar til å holde hjulene i gang. Dugnad er feks kioskvakter, vakthold og loddsalg i svært liten utstrekning.

Utstyr

Alle spillerne får utdelt gratis en "Brodd Rookie"-spillerdrakt fra Coop som de kan bruke fram til de begynner i 2,klasse. Fotballsko og leggbeskyttere må dere kjøpe selv. Hos GMAX Forus får dere 28 prosent rabatt på sko, 20 prosent på Brodd-tøy, og 15 prosent på øvrig utvalg i butikk.

Slutte/ta pause?

Hvis ditt barn ønsker å slutte med fotballen, håper vi du tar deg tid til å fylle ut et "slutteskjema" som du finner på www.ilbrodd.no slik at vi blir bedre kjent med årsaken.

Og husk: Du er alltid velkommen tilbake!

Bilder fra Midjord

HJELP OSS

Støtt saken vår
 

Det koster å drive "Bli med!"-prosjektet. Brodd Fotball er offensive og tar inntektsbortfallet på strak arm, men vi trenger naturligvis samarbeidspartnere som kan hjelpe oss å la prosjektet vedvare. Skriv inn din kontaktinformasjon om du eller ditt firma et interessert i å bidra.